13 Mart 2012 Salı

Android Haber ve Android Uygulama Merkezi



Google
 tarafından satın alındıktan sonra Open Handset Allience ve Google işbirliği ile kodlanan ve 2007 yılında kurulan Linux işletim sistemi tabanlı Android işletim sistemi, kurulduğu günden bu yana en hızlı gelişen mobil işletim sistemi olmayı başarmış ve şu anda dünya genelinde en çok kullanılan mobil işletim sistemi olma hedefine ulaşmıştır. Bu başarının gerçekleşmesindeki en büyük etken tabi ki; Android mobil işletim sisteminin açık kaynak kodlu olması ve Samsung, HTC, Sony, LG, Asus gibi dev üreticiler tarafından desteklenmesidir. Bu üreticilere kısa süre önce Huawei, ZTE gibi Çinli büyük üreticilerin dışında Fujitsu ve Panasonic gibi şirketler de Android tablet ve telefonlar ile katılmıştır.
Android uygulamaları ve Android oyunları ile ilgili güncel haberleri, en son çıkan Android tablet ve telefonları, Android cihaz incelemelerini ve Android uygulama geliştirme ile ilgili tüm bilgileri Android sitemizden takip edebilirsiniz. Bunun yanısıra; Türkiye’de satılan Samsung Galaxy S2, Turkcell T20 MaxiPhone ve T11 MaxiPhone gibi telefonlar ile ilgili özellik, fiyat ve incelemeleri de takip edebilirsiniz. Ayrıca, piyasaya yeni çıkacak olan Samsung Galaxy S3 gibi telefonlarla ilgili detayları ve Android telefon, tabletler için en popüler, en çok indirilen uygulama ve oyun incelemelerini, apk kurulumu gibi olmazsa olmaz dökümanları bulabilirsiniz.
Dünya genelindeki Android cihazların sayısı 130 milyonu aşmışken, Google Play‘deki Android uygulama ve oyunlarının sayısı ise 450,000′i aşmışken; siz de Android ile ilgili güncellemeleri takip etmek için bizden ayrılmayın… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder